Kansliet

Göteborgsklubbens kansli finns på Dalheimers hus i Göteborg på Slottsskogsgatan 12, våning 2. Vårt kansli ligger i stadsdelen Majorna, en mysig och äldre stadsdel av Göteborg.  Vi som arbetar här heter Lisbet Karlsdotter och är ombudsman och Kristina Kindberg vår kanslist. Vi jobbar oftast på vardagar klockan: 10.00 – 14.00. Kansliet tar ofta emot besök av Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubbens medlemmar och styrelsen har sin möteslokal “Köket” här. Vi pratar med studerande på olika nivåer som behöver information för sina skolarbeten och uppsatser och med många andra som är intresserade av vår verksamhet. Ring och boka en tid för säkerhets skull, så vi inte är på annat håll när du vill ha tag på oss.

Du kan alltid ringa oss på telefon: 031-13 33 95. Svarar vi inte så lämna ett meddelande så ringer vi upp. Du kan också mejla på: urg@telia.com eller lämna ett meddelande via vårt kontaktformulär.

Klockan 10.30 brukar vi fika – kom och ta en kopp med oss!

Att hitta hit är inte svårt. Dalheimers hus ligger mellan Mariaplan och Jaegerdorffsplatsen, i denna länk hittar du en vägbeskrivning.