Kansliet

Göteborgsklubbens kansli finns på Dalheimers hus i Göteborg på Slottsskogsgatan 12, våning 2. Vårt kansli ligger i stadsdelen Majorna, en mysig och äldre stadsdel i Göteborg.  De som arbetar här heter Kristina Kindberg och är ombudsman och Astrid Steen vår nyanställda administratör. De jobbar oftast på vardagar klockan: 10.00-14.00.

Kansliet tar ofta emot besök av Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubbens medlemmar. Vi pratar med studerande på olika nivåer som behöver information för sina skolarbeten och uppsatser och med många andra som är intresserade av vår verksamhet. Ring och boka en tid för säkerhets skull, så vi inte är på annat håll när du vill ha tag på oss. Styrelsen har sin möteslokal ”Köket” på samma våning. 

Bli medlem i Unga Rörelsehindrade om du inte redan är det. Klicka på bilden.

Du kan alltid ringa oss på telefon: 031-13 33 95. Svarar vi inte så lämna ett meddelande så ringer vi upp dig. Du kan också mejla på: info@urg.nu eller lämna ett meddelande via vårt kontaktformulär.

Klockan 10.30 brukar vi fika – kom och ta en kopp med oss!

Att hitta hit är inte svårt. Dalheimers hus ligger mellan Mariaplan och Jaegerdorffsplatsen, i denna länk hittar du en vägbeskrivning.

error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!