Blogg: Galen groda i rullstol

blogg galen groda i rullstol
Rebecka söker gästskribenter till sin blogg.

Den som står bakom bloggen med det kryptiska namnet Galen groda i rullstol är Rebecka Roos. Rebecka presenterar sig som funktivist, ordkonstnär och grodfantast. Om sin blogg berättar hon att: här får du läsa texter utifrån ett funkisperspektiv, om hur hjulen varje dag tar mig framåt trots en och annan punktering. 

Rebecka bjuder in gästskribenter att skriva på bloggen och är du intresserad, kontakta Rebecka via mejl: skriva@galengrodairullstol.se.

Astrid blev tillfrågad och hon valde att skriva om hur viktigt det är att engagera sig och om sitt eget engagemang i Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben. Astrid skriver:

“Genom att engagera mig i Unga rörelsehindrade har jag förstått hur eftersatta våra rättigheter på många områden är och att de är långt ifrån självklara än idag. Men också att vi har rätt att kräva förutsättningar i samhället så att vi kan ta plats och leva på samma villkor som andra och att det på många sätt tillsammans med andra går att arbeta för en förändring”. Läs Astrids hela inlägg på Rebeckas blogg Galen groda i rullstol.

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!