Du missar väl inte F-tandvård

f-tandvård
Ta reda på om det gäller även dig, det är ju något att trösta sig med när man sitter i tandläkarstolen och bara önskar sig bort.

Ta reda på om du kan få en reducerad tandvårdskostnad!

Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben deltar i olika råd i Västra Götalandsregionen och i Göteborgs stad. Vi ger information om våra medlemmars situation till politiker och tjänstemän. De i sin tur ger oss information om vad som händer inom deras område. Vid mötet med Västra hälso- och sjukvårdsnämndens dialogmöte med patient- och brukarföreningar fick vi bland annat information om F-tandvård vid vissa långvariga sjukdomar eller viss funktionsnedsättning. Ta reda på om det gäller även dig, det är ju något att trösta sig med när man sitter i tandläkarstolen.

På Västra Regionens hemsida kan man läsa:

Personer med stora svårigheter att sköta sin munhygien kan ha rätt till intyg om F-tandvård. Patienten betalar samma avgifter som i hälso- och sjukvården – och får samma högkostnadsskydd och frikort efter 1150 kronor i betalda patientavgifter under 12 månader. I denna länk får man en introduktion om F-tandvård.

Länkar

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!