Erik på Bunkern Bokar

Erik på bunkern bokar

Hur kom du i kontakt med Bunkern bokar?
Jag kom i kontakt med Bunkern bokar via Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben, det var Ebba Westerberg som kontaktade kansliet. Bunkern bokar söker ungdomar och unga vuxna med en funktionsnedsättning som är arbetslösa och som vill ha något meningsfullt att göra.

Vad gör ni på Bunkern bokar?
Vi är ett bokningsbolag i Göteborg för artister som vill bli bokade till olika gig, det kan vi hjälpa till med. Vi hjälper även till med artisters administration, marknadsföring och pr.

Vad gör du om dagarna?
Ja, vad gör jag om dagarna, jag svarar på mail, registrerar kunder i vårt kundregister och jobbar med hemsidan.

Har du hittat någon ny arbetsuppgift som du tycker är intressant?
Jag har börjat lära mig att hur man bygger en hemsida och att jobba med den. Det har jag aldrig gjort innan.

Vad har du lärt dig så här långt?
Jag har lärt mig att vara mer “affärsmässig” och uttrycka mig mer korrekt i text, att jobba med hemsida och mer om musikbranschen.

Vad är på gång nu?
Vi är i kontakt med Göteborgs Kulturkalas om att göra en festival i festivalen. De frågade oss om vi ville presentera banden som finns på Bunkern på en egen scen. Vi håller på med att kontakta särskolor åt en musiker som jobbar med ett projekt. Musikern, som är slagverkare, erbjuder workshops för personer som använder ögonstyrning.

Tycker du detta låter intressant, ta då kontakt med Bunkern Bokar:

Mail: boka@bunkernbokar.se
Telefon: 0768558777
Hemsida
Facebook

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!