Funkofobi

Lisa Börjegren talar om funkofobi
Lisa Börjegren

Hur många har hört talas om funkofobi? Hur många vet vad det betyder? Vad är din erfarenhet? Göteborgsklubben har bjudit in Lisa Börjegren för att prata om just funkofobi. Alla som är intresserade av att delta i träffen är välkomna att göra det, oavsett bostadsort eller ålder.

  • Göteborgsklubbens Café Skitsnack om funkofobi
  • Måndag den 15 mars klockan: 18.00 – ca 19.30
  • Anmäl dig via mejl: urg@telia.com eller via kontaktsidan. Anmälan ska vara inne senast klockan 14.00 samma dag träffen hålls. När du anmält dig kommer du få en länk till Zoom som du klickar in dig på.

I föreläsningen vill Lisa starta en diskussion om varför vi rent generellt knappt pratar om detta förtryck. Varför vi, på något underligt sätt, missat det. Lisa tar upp konkreta exempel på hur förtrycket ser ut med exempel från sitt liv men även från media och samhället främst med fokus på att vara rullstolsburen då hon varit det hela sitt liv.

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Ingen ska lämnas utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Här utsätts Lisa för en alltför god Bianca.
Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!