Låt oss snacka om privatekonomi

Vill du få mer koll på din privatekonomi? Kom med och delta i den digitala träffen den 29 september. Då deltar Charlotta Catoni som är budget- och skuldrådgivare.

Vill du få mer koll på din privatekonomi? Kom med och delta i den digitala träffen den 29 september. Då deltar Charlotta Catoni som är budget- och skuldrådgivare. Charlotta ska bland annat prata om olika faktorer som påverkar hur en privatekonomi kan bli hållbar, hur man får mer kontroll över sin ekonomiska situation och vilka delar som utgör utmaningar.

  • Digital träff via Google meet
  • Torsdag den 29 september klockan 18.00 – ca 20.30
  • Anmäl dig senast innan klockan 16.00 samma dag på urg@telia.com
  • Alla är välkomna att delta oberoende bostadsort och ålder.

Om man har en begränsande inkomst kan det verkligen kännas jobbigt men Charlotta kommer att ge oss tips och trix på hur vi ska göra för att vår privatekonomi ska funka bättre.

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Ingen ska lämnas utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Träffen görs i samarbete med Medborgarskolan.
Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!