Nu har Leva och fungera-mässan börjat

dhr monter på mässan leva och fungera
Fullt med besökare i montern.

Nu har Leva och fungera-mässan börjat och den första dagen är gjord. Mässan är öppen till på torsdag den 28 mars, så det finns tid kvar om man vill titta på alla dessa hjälpmedel, olika anpassningar, information om olika verksamheter inom assistans, habilitering, rehabilitering, vård och omsorg.

Mässan kändes lite luftigare i år och det mesta hade man redan sett. Det visar att det inte händer så mycket på innovationsfronten när det gäller hjälpmedel. Eller så är det så dyrt att hyra monter, att de små spännande företagen helt enkelt inte har råd att ställa ut sina grejer.

Ett starkt tips är att skriva ut sitt besökarkort/entrékort hemma. Så slipper du stå i kö för att registrera dig på plats. Ett annat tips är att det finns godare och mer prisvärd mat utanför mässan än vad man kan köpa i mässhallen. Men chansen är stor att du kommer att möta bekanta och kompisar och människor du inte sett på ett tag. Leva och fungera-mässan är som en samlingsplats för oss som är intresserade av just hjälpmedel och andra verksamheter.

mässan erik ljungberg stiftelse
Grattis Björn och Christine till Erik Ljungbergs stipendium 2019.

Till sist säger Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben ett stort grattis till Christine Bylund och Björn Jönsson som idag har tilldelats Erik Ljungbergs Stipendium 2019!

Länkar

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!