Personlig service och relationer

personlig service och relationer
Personlig service och relationer

Tisdag den 12 maj diskuterar vi relationer mellan ”brukare” och den som ger den personliga servicen. Vi håller mötet via Skype.

En timme, en fråga: relationen mellan dig och den som ger den personliga servicen. Med personlig service menar vi: hemtjänst, ledsagare, kontaktperson, boendestöd och personlig assistans. Vad gör man om man inte tycker att funkar? Kan man vara vänner? Vad gör man om man känner att den som ger den personliga servicen ”tar över” och styr och ställer för mycket?

  • Tisdag den 12 maj klockan: 18.00–19.00
  • Mejla till urg@telia.com senast klockan 16.00 den 12 maj och meddela ditt adress på Skype så lägger Astrid till dig. Hon ringer upp dig när mötet börjar. DET ÄR VIKTIGT ATT DU MEJLAR DITT SKYPENAMN SÅ ASTRID KAN RINGA UPP!

Alla får vara med på mötet, ålder är bara en siffra. Men vi behöver medlemmar i Göteborgsklubben så har du inte fyllt 33 år gå in här och signa upp dig. Du behöver inte ha en egen funktionsnedsättning utan är välkommen om du bara vill stödja oss! Läs om oss här.

I humorserien Brukaren och Assistenten följer vi Simon som tillsammans med sin personliga assistent Lovisa spelar i sketcher där de spelar sig själva. Läs mer om serien i denna länk till Assistanskoll.

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!