Teater Kattma

Teater Kattma och deras skådisar
Teater Kattma

Teater Kattmas senaste föreställning ”Ljuset genom sprickan i muren” är en berättelse om hopp, tro, ljuset i det mörka och om att aldrig ge upp. Föreställningar ges i små grupper och det är fri entré men man måste boka sin biljett. Föreställningen spelas i Viljans lokal i Välen som ligger i Västra Frölunda. Intresserade kan ringa 070-633 67 04 eller maila teaterkattma@telia.com för mer information.

Teater Kattma är teatern som arbetar inkluderande och integrerat med skådespelare med och utan funktionsnedsättningar. Hans Sjöberg är regissör, dramatiker och själv rörelsehindrad. Astrid och Evelina är medlemmar i Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben och har varit med i Teater Kattmas föreställningar under flera år. Att använda teater är ett bra sätt att få ut politiska frågor på ett lite roligare sätt.

Manus & regi – Hans Sjöberg. Skådespelare – Evelina Charlie Larsson – som även skrivit del av scen 3, Emelie Ekendahl, Inger Jonsson-Fredriksson, Hans Sjöberg, Camilla Horn, Viktor Lysell, Astrid Steen, Kristina Kindberg och Olov Andersén. Ljus & ljud – Tobias Bergdahl. Foto och trycksaker – Ann-Marie Fogelberg. Scenarbetare – Anders Olofsson. Administration – Britt-Marie Skogh-Dave. Produktion – Teater Kattma.

Länk

Intervju med Astrid Steen om Teater Kattma

En film om Teater Kattma

Unga Rörelsehindrade

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Ingen ska lämnas utanför! Läs om oss här! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!