WestPride 2019

Unga Rörelsehindrade på WestPride

Nu är det dags för årets WestPride, den 12 – 16 juni. Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben puffar för Teater Kattmas programpunkt på Stadsbibliotekets trappscen onsdag den 12 juni klockan 17.30.

Astrid Alla har rätt

Teater Kattma presenterar sin verksamhet och vision med fokus på delaktighet, tillgänglighet och människors lika värde. Vad är det som hindrar oss från att hitta fram till ett samhälle som faktiskt är för alla människor – på riktigt? Hur ser hindren och murarna ut och vad gör vi för att riva dem? Programpunkten innehåller trailer inför 2019 års föreställning ”Fröken Julia i rullstol” och två scener ut ”Alla har rätt!” med Astrid Steen och Kristina Kindberg. Våra aktiviteter stöds av Medborgarskolan vilket är himla käckt.

Alla under 32 år – bli medlemmar i Unga Rörelsehindrade!

Om WestPride kan man läsa:

West Pride är en konst- och kulturfestival som skapar trygga mötesplatser för hbtq-personer och lyfter upp normkritik och hbtq-personers livssituation. Festivalen riktar sig i första hand till hbtq-personer i Göteborg och Västra Götaland men även till en bredare allmänhet nationellt och internationellt. Deras syfte är att synliggöra en mångfald av uttryck genom att samordna och arrangera konst och kultur. De skapar mötesplatser och arenor för kunskapsfördjupning, samtal, reflektion, attitydförändring och samhällspåverkan. Festivalen kostar inget för besökaren och är öppen för alla som står bakom alla människors lika värde.

Länkar

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!