Bliss, teknik och vision

vi har bjudit in Jon Klarstöm för att samtala om vilken teknik som finns att tillgå och vad man önskar ska finnas i framtiden.

Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben fortsätter med serien träffar om alternativ och kompletterande kommunikation (AKK). AKK är ett stöd för personer som har svårt att använda tal. Denna gång har vi bjudit in Jon Klarstöm för att samtala om vilken teknik som finns att tillgå och vad man önskar ska finnas i framtiden.

  • Digital träff om AKK och teknik
  • Special guest: Jon Klarström
  • Torsdag den 15 december klockan 18.00 -19.30
  • Anmäl dig senast dagen innan för att få en länk till träffen. Anmäl dig via urg@telia.com.

Jon är pappa till Mio som kommer berätta om deras erfarenheter i jakten på kunskap och möjligheter till att kommunicera med bliss och talsyntes. Samt lite frispråkigt om tankar som en förälder kan ha i både den nya erfarenheten att få en gosse som inte är som de flesta andra samt präktigheten som finns inbyggt i världen runt de personer som behöver hjälp att få tillgång till en anpassad kommunikation.

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Ingen ska lämnas utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här blir du medlem!

Träffen görs i samarbete med Medborgarskolan.
Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!