Cool sommar aktivitet för alla!

HÄR SKA JAG STRAX STARTA WA

I somras har jag, Erik och de andra deltagarna som deltog på Unga Rörelsehindrades sommarläger provat wakeboard på Halmstad Wake Park. De satsar på så att även personer som har funktionsnedsättningar också kan waeka genom att spänna fast en Hippocampe-badstol på en uppblåsbar flytbrygga. De satte också fast wakehandtaget fram på flytbryggan så jag inte behövde hålla i det.

Det finns en annan variant på wakeboard för de personer som har bålstyrka och armstyrka och som klarar att hålla i wakehandtaget själv. Då sitter man i en sitski som är monterad på en vanlig wakeboard bräda.

Jag kan varmt rekommendera Halmstad Wake Park för där ser de wakeboard som en inkluderande sport som alla kan göra och varje individs egna förmåga och möjlighet och inte funktionsnedsättningen! Tack Halmstad Wake Park för en häftig upplevelse. Här är länken till Halmstad Wake Park´s webb.

Jag har också lagt in en länk till en film som visar, hur jag åker wakeboard.

Vid tangentbordet My Gustafsson & Erik Dahlström

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!