Delta i en intressant studie

Frida och Stina på kandidatprogrammet Kultur Göteborgs universitet ska skriva en studie om ”identitetsskapande i relation till konsumtion av materiella ting” nu i vår. De söker efter personer i åldern 18-30 år som identifierar som kvinnor och som har en synlig funktionsnedsättning för att intervjua.

I dag fyller konsumtionen inte bara ett funktionellt syfte utan tillfredsställer mer abstrakta behov som status och bekräftelse. Nu kan du till ett billigt pris förändra vem du vill att du ska upplevas att vara genom de varor du köper. Detta låter jätteintressant att studera närmare. Tycker du också det? Ta kontakt med Frida genom att mejla: gusandstas@student.gu.se

Om kandidatprogrammet Kultur på Göteborgs universitet kan man läsa:
Varför delar människor in sig i grupper som ”vi” och ”dom”? Vem har makten att bestämma vad som är finkultur och vad som är skräpkultur? Hur uppstår föreställningar om vad som är ett normalt sätt att utrycka sin identitet? Inom kandidatprogrammet Kultur får du möjlighet att med kritiska och vetenskapliga verktyg utforska kulturens mångsidiga uttryck i spänningsfälten mellan historia och samtid, individ och samhälle samt mellan lokala och globala förändringsprocesser.

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Vi ska inte lämna någon utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!