Funktionsnedsättning i en föränderlig värld

Funkibator tipsar om en onlinekurs som heter Funktionsnedsättning i en föränderlig värld

Funkibator tipsar om en onlinekurs som heter Funktionsnedsättning i en föränderlig värld. Kursen är kostnadsfri, görs i samarbete med folkhögskolan Valjeviken och den kommer att gå i kvartsfart under en termin.

Kursen kommer bland annat att ta upp om den nya IT-tekniken med artificiell intelligens och virtual reality. Om de senaste hjälpmedlen och tekniska lösningar kring elektrifiering, proteser, rullstolar, bilanpassning. De studerar det offentliga med vad som händer avseende stöd från myndigheter som Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Socialstyrelsen, kommuner och regioner. Vad som händer inom arbetsmarknaden, föreningsliv och fritid. Alla som studerar är själva med och bidrar till kursen med sin egen kunskap och erfarenhet.

Kursen Funktionsnedsättning i en föränderlig värld. är anpassad för att fungera även om du jobbar på dagtid. Obligatoriska kursträffar via Zoom på onsdagar och söndagar. Sista ansökningsdag 19/1 och kursstart redan 22/1. Kursen avslutas den 5 juni. Följ länkarna och läs mer och anmäl dig till kursen. För mer information kontakta:
pia.hammargren@funkibator.se eller eric.sandstrom@valjeviken.se

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Vi ska inte lämna någon utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!