Kallelse till årsmöte

kallelse till årsmöte

Kallelse till Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubbens årsmöte lördag den 27 april klockan 14.00

Ungas årsmöte kommer att hållas på Dalheimers hus i Göteborg. Information om vilken lokal kommer senare.

Du som medlem kan lämna in dina motioner/förslag till årsmötet senast tre veckor innan mötet men gärna tidigare. Det vill säga senast den 6 april ska du ha mejlat in din motion till styrelsen på info@urg.nu. Vill du hellre posta eller lämna på plats är adressen: Slottsskogsgatan 12, 414 53 Göteborg.

 Nueresåatt styrelsen behöver ett par nya ledamöter. Är du yngre än 32 år, har erfarenhet av ett eget rörelsehinder och intresserad av att vara med och skapa en superbra verksamhet för Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben, hör av dig till info@urg.nu. Du kan föreslå dig själv eller en kompis (som såklart måste veta och tackat ja till att bli föreslagen).

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Vi ska inte lämna någon utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!