En stor stark

Tre små filmer är en projektidé som tar upp om fördomar, vänskap och påverkan. Tre starka ord som blev tre starka små filmer … eller om man slår ihop dem, en stor stark film.

Några medlemmar i Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben började bolla tankar och idéer till filmerna med Hans Sjöberg från Teater Kattma: vad är det som ställer till problem för oss och hur löser vi dessa? Det blev en massa prat, flera pizzor och drickor senare hade vi ett manus. I våras spelade vi in filmerna på Dalheimers hus och i lördags, den 30 september samlades en grupp medlemmar och kansliet till en genomgång av filmerna och för att diskutera just fördomar, vänskap och påverkan. Det blev många och bra diskussioner om ämnen som berör och påverkar oss alla. Tack för ekonomiskt bistånd från Funktionsstöd i Göteborg och tack till Kalle som blev akut inkallad för att filma.

Har du inte sett filmen så lägger vi upp den här. Passa också på att följa Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubbens Youtubekanal.

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Ingen ska lämnas utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!