Kanslipersonal sökes

Kanslipersonal sökes. Vid årsskiftet kommer en 50 % tjänst bli ledig på Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben. Vi är en region i en idéburen ungdomsorganisation som driver rättvisefrågor för barn, ungdomar och unga vuxna till och med 32 år. Det är viktigt att du som söker tjänsten är en person som är förhållandevis ung men som är mogen nog att se din roll som tjänsteperson gentemot styrelsen. Du kommer ha en arbetskollega men du måste klara av att arbeta ensam, vara självständig och kunna planera din dag och arbetsvecka. Du ska ha erfarenhet av en egen funktionsnedsättning och gärna ha erfarenhet av påverkansarbete. Arbetsplatsen finns i Göteborg.

Det är en rolig tjänst med många och varierande arbetsuppgifter. I arbetsuppgifterna ingår att sköta det administrativa för föreningen samt påverkansarbete. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och text och inte vara rädd för att synas och sticka ut. Du kommer att skriva inlägg på föreningens blogg, fixa med foton och ska vara kunnig i sociala medier. Du ska kunna formulera insändare och kunna sätta ihop information till olika adressater. I arbetsuppgifterna ingår också att hålla ordning på de frågor styrelsen arbetar med och se till att de hamnar på dagordningen och att protokoll förs. Du kommer att delta i olika kommunala och regionala råd för föreningen. Lite av varje med andra ord. Är du intresserad? Hör av dig till urg@telia.com. Här kan du läsa mer om vårt kansli.

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Ingen ska lämnas utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!