Missa inte DHRGs fantastiska erbjudanden

yoga rulle invacare

Missa inte DHRGs alla fantastiska erbjudanden till sina medlemmar, är du inte medlem i DHRG, kan du bli det i denna länk. Är du inte redan medlem i Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben och ännu inte fyllt 32 år – bli medlem HÄR!

Du som är medlem i Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben och också kryssat för att du är medlem i DHRG kan kostnadsfritt ta del av alla dessa aktiviteter. DHRG satsar på hälsa, träning och avslappning. Du kan läsa mer om detta i Mötespunkt nummer 6/2018. 

Träna eller simma gratis på Dalheimers hus gym eller bassäng

DHR Göteborgsavdelningen kommer under de närmast åren satsa på en ”jämlik hälsa” för sina medlemmar och den grupp de representerar det vill säga oss med rörelsehinder. Därför erbjuder DHRG de medlemmarna med egna rörelsehinder att under resten av 2018 träna på gymmet eller simma på Dalheimers hus utan kostnad. I anslutning till gymmet finns en rullstolsvåg, där du kan väga dig utan att hoppa ur din rullstol. Är du intresserad, kontakta Jonas Andersson på DHRG anmäler du dig till Jonas telefon: 031-704 60 50 eller mejla goteborg@dhr.se

Vill du veta mer om mindfullness

Vill du veta mer om mindfullness och är jättesnabb på avtryckaren och om Jonas är på gott humör eftersom anmälningstiden har gått ut, kan du gå på en föreläsning om mindfulness. Blir du intresserad kan du delta i en tre-dagars-kurs, läs om den här nedanför.

  • Tisdag den 30 oktober klockan: 17.00 – 19.00
  • Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12 i Göteborg, lokal Karl-Johan.
  • Anmäl dig genast till Jonas på telefon 031-704 60 50 eller mejla jonas.andrsson@dhr.se

Introduktionskurs i mindfulness 

Mindfulness är en meditationsteknik som bygger på att vara uppmärksam på det som händer just nu, i stunden. Det gör du med en nyfiken och accepterade inställning, det vill säga, utan att du värderar eller dömer det du upplever i nuet. DHRG låter medlemmarna fritt få en tre-gångers-kurs i mindfulness under tre tisdagar med början den 6 november. Kursen hålls på Dalheimers hus kvällstid. Anmälan till Jonas senast den 31/10 på telefon: 031-704 60 50 eller mejla jonas.andrsson@dhr.se.  Läs mer om aktiviteten i Mötespunkt sidan 6.

Yoga och meditation mot smärta

En föreläsning med övningar i yoga och meditation mot smärta erbjuds den 8 november. Mycket fokus läggs på medveten andning.

  • Torsdag den 8 november klockan: 17.00 – 20.00
  • Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12 i Göteborg, lokal Karl-Johan.
  • Anmäl dig till Jonas senast den 2/11 på telefon 031-704 60 50 eller mejla jonas.andrsson@dhr.se

En dag för återhämtning med yoga och meditation

DHR Göteborgsavdelningen bjuder in till en dag för återhämtning med yoga och meditation. De vill inspirera att ta vara på kropp och själ med mindful yoga och meditation. Kan du inte sitta på golvet, sitter du i din rullstol eller en vanlig stol. Du behöver inte ha yogat eller mediterat förut.

  • Söndag den 18 november klockan: 09.30 – 15.30
  • Viljans klubbstuga i Välen, Klubbvägen 31, Västra Frölunda
  • Anmäl dig till Jonas senast den 10/11 på telefon 031-704 60 50 eller mejla jonas.andrsson@dhr.se. Läs mer om vad som ingår och vad som händer under dagen i Mötespunkt och vad du ska tänka på om du vill delta.

Läs mer om allt detta och många andra aktiviteter i Mötespunkt nummer 6.

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!