Hälsoveckan på Dalheimers hus

hälsoveckan på dalheimers hus
Linda och Kristina pratar mer och gärna med besökare på Hälsoveckan.

I vecka 4 den 20 – 25 januari är det dags för Hälsoveckan på Dalheimers hus. Från måndag till lördag bjuds det på hälsoaktiviteter av olika slag, föreläsningar, information, utställningar, gratis prova på i friskvården, spakvällar och smakprover i restaurang Fritz. Många av aktiviteterna måste bokas och det kan du göra i denna länk.  På torsdag den 23 januari kommer Unga Rörelsehindrade att ha ett info-bord där du kan träffa representanter från Göteborgsklubben. Du kan också träffa Linda från DHR Göteborgsavdelningen som sitter vid vid samma bord.

Vi vill också passa på att puffa lite extra för några extra kul grejer:

  • Onsdag den 22 januari, klockan 17.00–19.00 – Sjung med kören Vassego å sitt. Testa och pröva på. Länk.
  • Torsdag den 23 januari, klockan: 15.15 – 15.45 – Poeten och musikern Angela kommer spela musik och läsa dikter från poesiboken ”Ärligt talat” om bland annat ätstörningar och psykisk ohälsa. Länk.
  • Torsdag den 23 januari, klockan: 16.15 – 20.00 – Rullegruppen och minimässa. Träna teknik och annat kul med Rullegruppen i Göteborg. Hjälpmedelcentralen är på plats för att hjälpa dig med enklare service av din rullstol eller rullator. Passa även på att titta på Decons produkter, till exempel drivaggregatet Liberty City. Länk. Länk.

Länkar

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!