Körkort och bilanpassning

information om körkort och bilanpassning

Körkort, rätt anpassning av bilen och om Försäkringskassans snåriga regler och mycket annan information kommer du att få av Ingrid Bolin från Mobilitetscenter den 13 juli. Då gästar Ingrid Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubbens digitala café.

– Café Snack – info från Mobilitetscenter
– Tisdag den 13 juli klockan: 17.50 – ca 19.30
– Anmäl dig via mejl: urg@telia.com eller via kontaktsidan. Anmälan ska vara inne senast klockan 14.00 samma dag träffen hålls. När du anmält dig kommer du få en länk till Zoom som du klickar in dig på.

I dagens bilberoende samhälle kan körkort för många människor vara viktigt för arbete och social delaktighet. För personer med funktionsnedsättning är körkortet än viktigare och många gånger en förutsättning för ett självständigt vuxenliv. Vägen till körkortet är lång, snårig och dyr för en person med funktionsnedsättning. Mobilitetscenter är ett unikt kompetenscenter med stor kompetens i frågor om bilkörning och funktionsnedsättning – bilanpassning, körkortsmedicinska utredningar, trafiksäkerhet och mobilitet. Missa inte att få en massa bra att ha-information.

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Ingen ska lämnas utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Träffen sker i samarbete med Medborgarskolan

Länkar

Mobilitetscenter
Bli medlem i Unga Rörelsehindrade

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!