Ovanligt vanligt liv

Ovanligt vanligt liv
Ovanligt vanligt liv finns på Facebook

Lyssna på podden Ovanligt vanligt liv med Felicia Sparrström och Bobe Raho. Podden Ovanligt vanligt liv har kommit ut med fyra avsnitt om: drömmar och mål, tema arbete, flytta hemifrån och om fördomar. Podden hittar du på Soundcloud i denna länk!

Om Felicia: ”Mitt namn är Felicia och jag är 29 år. På dagarna arbetar jag som dansare i det integrerade danskompaniet Spinn i Göteborg. Jag har varit anställd som dansare sedan första februari i år och har sedan dess hunnit varit med i två produktioner. Det är ett väldigt spännande arbete och att få skapa konst och att få stå scenen på arbetstid känns magiskt!

Om Bobe: ”Jag heter Bobe och jag är hela 35 år gammal! Jag föddes med medfött benskörhet och läkarna hade sagt till mina föräldrar att hon inte kommer överleva sin ettårsdag! Alltid kul och knäcka andras förväntningar av en, och det är liksom min favoritgrej och göra, krossa fördomar och knäcka andras begränsningar som dem har av en. Läs mer om Bobe och Felicia på Ovanligt vanligt livs Facebook-sida.

Missa inte podden Full rulle med Emma och Tobias!

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!