Podden Full rulle 2

podden full rulle 2
Podden Full rulle är producerad av Emma Åstrand och Tobias Holmberg

Full rulle är en podd med Emma Åstrand och Tobias Holmberg. Om podden: en podd av oss som alltid hamnar sist, förutom till gaskamrarna. I Full rulles andra avsnitt diskuterar de:

… att överkompensera sin funktionalitet. Emma har vunnit på sina akademiska meriter men det är Tobias som landar jobben. De pratar även om att orientera sig i samhällets byråkrati. Mellan att stämplas med nedsatt arbetsförmåga och långa handläggningstider på trösklar. De avslutar med att förkasta vuxenpoängen och drömmer sig tillbaka till barndomens bästa leksaker. Bered er på en nostalgitripp bland Barbie och Action Man! Lyssna på podden här i denna länk.

I poddens premiäravsnitt diskuterade Emma och Tobias hur man mest raffinerat kan profitera på sin funktion, om det egentligen finns fördelar med välgörenhet. Det avsnittet kan du läsa om och lyssna på genom att följa länken här.

Podden Full rulle är producerad av Emma Åstrand och Tobias Holmberg. Möjliggjort med stöd av STIL, Stiftarna av Independent Living i Sverige. Musik av Anders Åstrand. Ljud: Tomas Bolin. Facebook: Fulle Rulle podcast Instagram: @fullrullepodcast Mail: fullerullepodcast@gmail.com

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!