Linda och Kristina på Hälsoveckan

linda och kristina på hälsoveckan
Nothing about us – without us!

Denna är vecka är det Hälsoveckan på Dalheimers hus. I dag hade DHRG och Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben ett informationsbord där vi presenterade oss och vår verksamhet. Under hela hälsoveckan har Dalheimers hus varit fylld av hälsoaktiviteter av olika slag, föreläsningar, information, utställningar, gratis prova på i friskvården och spakvällar.

Linda och Kristina berättade om verksamheten i våra respektive föreningar. Till exempel Ungas möte om Stressen i vardagen den 28 januari. DHRGs verksamhet kan du läsa mer om i deras medlemsblad Mötespunkt. Man kunde också säga hej till vår kompistrio bestående av Barbie i rullstol, hennes polare med protes på benet och deras kompis som hade en dålig hårdag idag.

Missade du detta eminenta infobord så kan du läsa mer om Unga Rörelsehindrades Göteborgsklubbens aktiviteter här på vår hemsida. Du kan också bli medlem om du följer denna länk. DHRG är föreningen för de som fortfarande brinner för våra intresse/rättvisefrågor men är över 32 år. Här kan du bli medlem i DHR. Om du blir medlem i Unga Rörelsehindrade bli du (om du vill) automatiskt medlem i DHR och – här kommer bra grejer: läs om alla förmåner som följer med medlemskapet!

Länkar

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!