Prova på zumba

Pröva på zumba, gratis inträde

I DHR Göteborgsavdelningen har Elin Åkesson och Hedda Allerbjer Andersson sparkat i gång ett nätverk för hälsa och välbefinnande som de kallar Ett gott liv. Elin och Hedda brinner båda för begreppet hälsa och för att alla ska ha rätt att må bra och leva ett gott liv, oavsett förutsättningar i livet. Vilket lovar gott för detta nätverk.

DHRGs nätverk Ett gott liv inleder sin verksamhet med att pröva på sittande zumba. Zumba är dansbaserad gruppträning till medryckande musik. Där alla dansar helt efter sina förutsättningar. Nätverket Ett gott liv träffas den 20 september i Välens klubbstuga på Klubbvägen 31 i Västra Frölunda klockan: 17.30 – 20.30 för att dansa zumba. Du bjuds på matpaj och dricka, meddela om du äter vegetariskt. Anmälan så snart som möjligt, senast 15/9 till goteborg@dhr.se eller ring: 031-704 60 50.

Som medlem i Unga Rörelsehindrad blir du, om du vill, även medlem i din DHR-avdelning. DHR-avdelningarna i VG-regionen hittar på lite olika grejer, så för att ta reda på vad din avdelning gör, ta kontakt med dem. Det ingår en hel del medlemsförmåner i medlemskapet hos DHR så det är dumt att avstå ett gratis medlemskap.

Länkar

DHRs distrikt och avdelningar

Medlemsförmåner som medlem i DHR

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Ingen ska lämnas utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!