Gôtt häng med tre små filmer

Lördag den 30 september klockan 15.00 – 18.00 är du välkommen att vara med på gôtt häng i cafét på tredje våningen i Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12 i Majorna Göteborg. Anmäl dig så snart som möjligt men senast den 26/9 via mejl: urg@telia.com eller via kontaktsidan.

Vi kommer att titta på och diskutera runt fördomar, vänskap och aktioner utifrån videon Vi har en dröm – tre små filmer om viktiga saker. Videon har Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben gjord gemensamt med Teater Kattma med ekonomiskt bistånd från Funktionsstöd. Träffen inleds med att Hans Sjöberg, regissör, berättar om tanken bakom videon och hur den gjordes.

Unga bjuder våra medlemmar på räkmackor (vi fixar vegetariska alternativ), dricka och gott fika till diskussionen och snacks att mumsa på till videotittandet. Därför är det viktigt att veta hur många som kommer och att du anmäler dig i tid. Har du inte gjort det innan så ta en titt på Ungas Youtubekanal. Följer du inte redan vår kanal, gör det!

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Ingen ska lämnas utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Länkar

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!