Val till förbundsstyrelsen

Vill du ta plats i förbundsstyrelsen för Förbundet Unga Rörelsehindrade? Det kommer ge dig en massa erfarenhet och en möjlighet att påverka positivt för andra unga med rörelsehinder i samhället. Lilly och Malin som sitter i valberedningen söker intresserade kandidater till detta uppdrag. Val till förbundsstyrelsen görs på kongressen i november. Om den kan du läsa mer här: Länk till kongressen. Du kontaktar valberedningen via mejlen: valberedningen@ungarorelsehindrade.se.

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Ingen ska lämnas utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Valberedningen skriver såhär:
KANDIDERA TILL FÖRBUNDSSTYRELSEN!

Under förbundskongressen som i år hålls i Göteborg den 4–5 november kommer en ny förbundsstyrelse att väljas och nu har du chansen att kandidera! Valberedningen söker kandidater och förslag kan du mejla till: valberedningen@ungarorelsehindrade.se

Vad gör man i styrelsen? Att vara med i förbundsstyrelsen är en otroligt härlig upplevelse tycker tidigare ledamöter. Man får mycket erfarenhet och det är ett superroligt gäng man samarbetar med. Som styrelseledamot förväntas du att delta i styrelsemöten både fysiskt och digitalt och att arbeta aktivt för ett samhälle tillgängligt för alla. Din insats behövs, så valberedningen är tacksamma om du hör av dig om du vill kandidera. Du ska vara född 1993 eller senare och vilja sitta en period på två år.

Hör av dig om du har intresse eller du känner någon du tror skulle vara intresserad att kandidera till posten som ledamot, ordförande, vice ordförande eller kassör? Valberedningen vill ha svar senast den 2 oktober kl. 23.55.

För att kandidera mejla: valberedningen@ungarorelsehindrade.se. Förbundet Unga Rörelsehindrades Valberedning, Lilly Debby och Malin Lundström

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!