Vill du veta mer om bilstöd?

Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben har blivit inbjudna av RBU (Rörelsehindrade Barn och Ungdomar) till en informationsträff om bilstöd. Det tycker vi ska bli jättekul! De skriver:

  • Välkommen till träff om bilstöd och bilanpassning
  • Torsdag den 5 oktober klockan 18.00-20.00
  • Adress: på Lillatorpsgatan 10
  • Anmälan sker senast den 4 oktober via telefon 031-338 99 50 eller e-post goteborg@rbu.se. Vi behöver veta antal personer, telefonnummer och eventuella allergier.

De berättar om träffen:
Vi har bjudit in Mobilitetscenter för att prata om vad de jobbar med och informera om bilstöd och olika anpassningsbidrag. Vi kommer att prata om vilka olika typer av anpassningar så finns för både barn och vuxna. Det kan vara allt från ombyggnad av hela bilar till speciella stolar för barn med funktionsnedsättning. Vi kommer också att prata om vilka stöd som finns att söka och vad som gäller kring de olika stöden. Under kvällen bjuds det på lättare fika.

Vid samtliga av föreningens aktiviteter filmar och fotar vi. Bilder och film kan komma att användas i RBU-nytt,vår hemsida och Facebooksida.

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Ingen ska lämnas utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!