Regional FQ-träff i Göteborg

Regional FQ-träff i Göteborg den 9 – 10 februari! FQ står för: Forum – Kvinnor och Funktionshinder och deras uppdrag är att arbeta för att motverka alla former av diskriminering, hot och våld mot flickor och kvinnor med funktionsnedsättning. Du som bor i Västsverige, kom och delta i en helg fylld med spännande föreläsningar, samtal och erfarenhetsutbyte!

Hur levde kvinnor med funktionsnedsättning på vikingatiden eller hur var det att leva under medeltiden? Det berättar professor emerita Elisabeth Nordbladh om. Madeleine Linder från Kvinnofolkhögskolan föreläser om feminism och jämställdhet. Karin Hjalmarsson från SRF lär oss om retorik och Pia Emanuelsson från Funktionsrätt Göteborg talar om jämställdheten inom funktionshinderrörelsen. Missa inte detta!

  • Regional FQ-träff i Göteborg
  • Lördag den 9 februari klockan: 11.00 – 17.00 och därefter bjuds det på en gemensam festmiddag klockan 19.00. Söndag den 10 februari klockan: 09.00 – 15.00.
  • Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12 i Göteborg

Var och en bokar själv sin resa med billigaste färdsätt. Du får ersättning för din reskostnad minus 100 kronor i egenavgift. Ersättningen betalas efter konferensen. FQ ordnar och betalar logi för dig som bor för långt bort för att åka hem.

Avgiften är 100 kronor och det inkluderar medlemskap i FQ. Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben står för denna kostnad för dig som inte fyllt 32 år. Övriga betalar in till FQ på Plusgiro: 83855-7, ange regional träff Göteborg. Anmälan senast den 1/2 till Lena Haglöf på mejl: lena@kvinnor-funktionhinder.se eller via telefon: 070 859 29 73.

De uppgifter FQ behöver få av dig med din anmälan är: namn, mejladress, telefonnummer, om du har några önskemål beträffande maten, om du deltar i middagen på lördagskvällen, om du har assistent/ledsagare med dig, om du har behov av teckenspråkstolk/ledsagning, om du har behov av logi och i så fall om du behöver anpassat rum och om du har ledarhund med dig.

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!