Schlagerfest med Viljan den 18 maj

schlagerfest

Kom med på Schlagerfest med Viljan. Viljan är DHR Göteborgsavdelningens fritidsförening. De kommer att hålla årets glammigaste schlagerfest på lördag den 18 maj. Så ta på dig glitter, paljetter och titta på Eurovision Song Contest 2019 på storbild.

Vi äter och dricker gott, umgås och har kul. Vi lyssnar på gamla schlagerhits för att komma i stämning inför kvällens ESC-tävling. Maten är till självkostnadspris och beräknas till 50 kronor. Ta med dig vad du vill dricka till. Kom med och heja på John Lundvik. Han tävlar med låten ”Too late for love” (om han lyckas gå vidare förstås). Det är 64:e gången Eurovision Song Contest, ESC, genomförs. Årets tävling äger rum i Tel Aviv i Israel med semifinaler tisdagen den 14 maj och torsdagen den 16 maj.

Festen hålls i Viljans lokal: Välens klubbstuga, Klubbvägen 31 i Västra Frölunda. Anmälan och mer information får du av: Anna-Karin på mejl ankivia@hotmail.com eller av Robert på mobil 0768-75 25 11. Anmäl dig så fort du kan så de kan planera hur mycket mat de ska köpa in. För att bli medlem i Viljan och kunna ta del av deras verksamhet, betalar du in medlemsavgiften på 50 kronor på Viljans plusgiro: 13 77 14 – 2. Kontakta Göteborgsklubben så bjuder vi på Viljans medlemskap (om du är medlem hos oss eller vill gå med i Unga Rörelsehindrade och är under 32 år)

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!