Westpride 2022

Westpride 2022
Westpride den 13 – 19 juni 2022

Nu är det äntligen dags för årets Westpride. Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben har deltagit sedan år 2014 och det har alltid varit oerhört spännande och roligt. Många fantastiska möten och samtal har det varit och kommer att bli. I år kommer Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben att delta med två programpunkter som sker digitalt via Zoom. Alla som vill är välkomna att delta oavsett ålder, funktion eller bostadsort.

West Pride kommer i år att hållas den 13 – 19 juni. West Pride är en festival som lyfter upp normkritik och HBTQI-personers* livssituation. West Pride har ett brett utbud av musik, sång, dans, teater, film, föreläsningar och utställningar och den avslutas med den stora Prideparaden den 18 juni.

De två digitala programpunkter som Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben står för är: Ett samtal om de gränslösa frågorna den 16 juni klockan: 18.00 och Efterhänget med Unga på söndag den 19 juni klockan 13.00. Mer information kommer och anmälan görs som vanligt till urg@telia.com.

* HBTQI är ett paraplybegrepp för homosexuella, bisexuella, transpersoner, personer med queera uttryck och identiteter och intersexpersoner. Intersexvariationer är en samlingsterm för olika fysiska egenskaper som gör att ens kropp inte enkelt går att könsbestämma enligt samhällets normer för kön.

Länkar

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Ingen ska lämnas utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!