Workshop i Göteborg

 workshop temahelg i göteborg
Kom med och delta den 28-29 mars och träffa Förbundsstyrelsen!

Förbundsstyrelsen i Unga Rörelsehindrade bjuder in till en temahelg med workshop i Göteborg den 28-29 mars. Det kommer att bli en tvådagars workshop om Förbundet Unga Rörelsehindrades ideologi och framtida utveckling. Förbundsstyrelsen vill träffa sina medlemmar för att höra era tankar kring vad ni vill göra av och med ert förbund.

  • Hur ska förbundet se ut i framtiden, säg runt 2030?
  • På vilket sätt kan vi öka engagemanget för våra frågor?
  • Hur får vi fler att vilja gå med hos oss?
  • Var behöver vi tänka nytt och var gör vi redan helt rätt?

Janna Olzon från DHR som är en van och engagerande samtalsledare kommer att leda diskussionerna! Vill du vara med? Läs mer och anmäl dig här: http://ungarorelsehindrade.se/temahelg-framtidens-forbund/

Praktisk information:

Datum: lördag-söndag den 28 – 29 mars klockan 11.00 – 16.00 på Dalheimers hus i Göteborg. Program kommer att skickas ut närmare helgen. Workshoppen vänder sig till Förbundet Unga Rörelsehindrades medlemmar. Är du inte redan medlem blir du det kostnadsfritt i denna länk. Unga Rörelsehindrades medlemmar är upp till och med 32 år. Du anmäler dig till helgen senast den 15/3 i denna länk. Temahelgen är gratis för medlemmar! Du betalar 300 kr av din resekostnad, resten står Förbundet för inklusive mat och boende för de som bor utanför Göteborg. Anmälan är bindande. Om du behöver avboka temahelgen men har anmält att du har en assistent tar Förbundet ut en avgift om 1 000 kronor.

Assistanskostnaden är 2000 kronor (inkl. kost och logi i dubbelrum), 2700 kronor (inkl. kost och logi i enkelrum) vilket betalas via assistans-omkostnaden. Bor du hemma under helgen är assistanskostnaden 1100 kronor.

På våra aktiviteter finns inga hinder! Har du ingen assistans och behöver hjälp, kan förbundet ordna med en medhjälpare – tänk på att anmäla dig i god tid! Det är viktigt att du fyller i dina hjälpbehov på anmälningsblanketten så noga som möjligt; om något du behöver hjälp med inte är ifyllt kan det hända att våra medhjälpare inte kan bistå. Om du har frågor, tveka inte att ta kontakt med förbundsordförande Hanna Öfors på mejl: hanna@ungarorelsehindrade.se

Länkar

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!