Alla har rätt med Teater Kattma

Alla har rätt!” – heter Teater Kattmas nya projekt – 12 nyproducerade monologer som bygger på de medverkande egna berättelser. Föreställningen består både av film och teater, musik och ett konstnärligt scenografiskt collage. Medlemmar i DHRG och Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben får fribiljetter.

Temat är – vad är det som är verkligt viktigt för just dig just nu – idag, 2018? Det blir en resa mellan liv och död, kärlek och hat, konflikter, uppgivenhet och hopp, drömmar och mardrömmar, tillgänglighet och delaktighet. Titeln syftar på allas rättigheter, allas rätt till ett självständigt, fullvärdigt liv utifrån var och ens möjligheter och förutsättningar.

Föreställningarna kommer att spelas på Dalheimers hus i Hultbergssalen. Adress: Slottsskogsgatan 12 i Göteborg. ”Alla har rätt!” kommer även att spelas den 6-7 december under Göteborgs stads Funktionsrättsvecka på Svenska Mässan. Mer information och bokning av biljetter: 070-633 67 04 eller teaterkattma@telia.com.

Föreställningar

  • Söndag 28/10 17.00 Premiär!
  • Söndag 11/11 17.00
  • Måndag 12/11 19.00
  • Söndag 25/11 17.00
  • Måndag 26/11 19.00

Dramatisering och regi av Hans Sjöberg. Skådespelare: Ylva Fredriksson, Astrid Steen, Kristina Kindberg, Evelina Charlie Larsson, Emelie Ekendahl, Felicia Sparrström, Bobe Rahro, Angela Åquist, Andreas Hane, Viktor Lysell, Åsa Wendel och Hans Sjöberg.

Projektet har stöd från VG regionens kulturnämnd, GIL, Sensus, DHRG och Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben.

 

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!