Besök hos Mobilitetscenter

Besök hos Mobilitetscenter för info om den nya utredningen för bilstöd.

Unga rörelsehindrade Göteborgsklubben har blivit inbjudna av RBU (Rörelsehindrade Barn och Ungdomar) till ännu en informationsträff med Mobilitetscenter. Det är vi jättetaggade på!


Såhär skriver RBU:

Nyligen presenterades en ny utredning med förändringar av bilstödet. För att få lära oss mer om den nya utredningen och hur den kan påverka er som funderar på att söka bilstöd har vi blivit inbjudna av Ingrid på Mobilitetscenter. Vi kommer att vara i deras lokaler i Västra Frölunda. Hon kommer också att visa oss runt och berätta ännu mer om Mobilitetscenters verksamhet. Vi kommer att få möjlighet att testa deras anpassade körsimulator, i mån av tid! Om du är intresserad av att testa körsimulatorn är det bra om du meddelar det vid anmälan.

När: 27 februari klockan 18 – till ca 20
Var: Mobilitetscenter, FO Petersons gata 24, Västra Frölunda

Under kvällen bjuds det på lättare fika.

Anmälan sker till RBU senast 22 februari via deras telefon 031-338 99 50 eller e-post goteborg@rbu.se. De behöver veta antal personer och deras telefonnummer.

RBU meddelar att de filmar och fotograferar vid samtliga av föreningens aktiviteter. Vill du inte vara med på bild så meddela detta vid anmälan eller ta med dig en pappåse att trä över huvudet.

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Ingen ska lämnas utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!