#semmelkampanj

Den 13 februari är det fettisdag och Förbundet DHR har en #semmelkampanj på gång och den gillar vi! DHR vill veta vilken semla som är mest tillgänglig där du bor. Ge dig ut och besök ett konditori och fotografera gärna när du äter semlan i en tillgänglig miljö. DHR blir jätteglad om du mejlar bilden till lars-goran.waden@dhr.se så publiceras den i sociala medier.

Om du stöter på otillgänglighet använder du DHR:s verktyg http://www.bortmedhindret.se och skickar in en anmälan om enkelt avhjälpta hinder till kommunen. Du ska självklart publicera bilden på semlan i dina sociala medier också. Glöm då inte att skriva #semmelkampanj så gör vi detta tillsammans och fyller sociala medier med tillgängliga och otillgängliga semlor. Om verktyget Bort med hindret kan du läsa om här i länken.

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Vi ska inte lämna någon utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!