Det stora lilla självet

Det stora lilla självet träff om självkänsla
Måndag den 25 januari klockan: 18.00 – ca 19.15

Vet du att du duger bra som du är? Har du en inre känsla av att vara accepterad och vet att du är värdefull precis som du är? Svarar du ja, då har du en bra självkänsla, grattis!

Självkänsla är temat på Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubbens första online-träff för i år. Alla som är intresserade av att delta i mötet är välkomna att göra det, oavsett bostadsort eller ålder. Vi pratar om självkänsla och om hur man kan förbättra den. Var kommer en god självkänsla ifrån? Vad är förklaringen till om man har en låg självkänsla?

  • Göteborgsklubbens Café Skitsnack pratar om det stora lilla självet
  • Måndag den 25 januari klockan: 18.00 – ca 19.15
  • Online via Zoom

Anmäl dig via mejl: urg@telia.com eller via kontaktsidan. Anmälan ska vara inne senast klockan 16.00 samma dag träffen hålls. När du anmält dig kommer du att få en länk till Zoom som du klickar in dig på.

Självkänsla och självförtroende, här är definitionerna:

Självkänsla kan beskrivas som den grundinställning vi har till oss själva, vad vi tycker om oss själva. Begreppet självkänsla rymmer dimensioner av hur nöjda, stolta och accepterande vi är gentemot oss själva vad gäller vår person.

Självförtroende beskriver istället vår tilltro till vår förmåga att prestera inom olika områden. Vi kan till exempel ha gott självförtroende inom idrott och vår förmåga att fixa praktiska saker i hemmet medan vi har sämre självförtroende vad gäller att sociala situationer.

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Ingen ska lämnas utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här på vårt förbunds hemsida blir du medlem!

Läs de senaste inläggen:

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!