Erik och Andreas på catwalken

Vår ordförande Erik Dahlström och Prins Andreas Hahne, DHRG har varit provdockor till Wilma Carlsson. Wilma utbildar sig till herrskräddare på Tillskärarakademin i Göteborg. Erik har fått en kostym uppsydd och Andreas har byxor och väst uppsydd, plagg som är snygga och bekväma även när man sitter i rulle. De har varit på flera utprovningar där Wilma fått knåpat till plaggen och på lördag den 27 maj är det skolans årliga examensvisning, då ska Erik och Prins Andreas gå på catwalken. Tid för att se dem är 13.15 och 15.40 Missa inte detta!

Adressen är:
Tillskärarakademin Gamlestadsvägen 4, hus B1. Innergården Gamlestans fabriker. Åker du spårvagn är det 4, 6, 7 ,8, 9, 11 till Gamlestads Torg. Läs mer på deras event.

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Ingen ska lämnas utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!