Modell för en dag

Erik och Andreas hade nappat på Wilmas förfrågan att agera modeller för hennes projekt på examensvisning den 27 maj. Wilma studerar till herrskräddare och går sista året (en treårig utbildning) på Tillskärarakademin i Göteborg. Hon ville ha kontakt med ett par personer som hade varit intresserade av att vara modell både under skapandeprocessen och som modeller under skolan examensvisning där studenter från heltidsutbildningarna visade upp sina examensprojekt.

Tillskärarakademin i Göteborg utbildar i textila hantverksyrken för Mode och Scenkonst med fokus på kvalitet, estetik och hållbarhet. Hjärtat i verksamheten är sömnad och mönsterkonstruktion.

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Ingen ska lämnas utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!