Funktionell familj

Möte om föräldraskap den 26 september

Funktionell familj, hur fixar jag det? Att vara förälder och ha en funktionsnedsättning är inte ovanligt. Föräldraskapet funkar ju oftast som vanligt förutom att det är lite extra meck med det praktiska.


Undrar du över ur får man familjen att funka när man behöver personlig assistans eller annan personlig service? Det ska vi få höra mer om och diskutera runt på mötet den 26 september som DHRGs nätverk Livets puzzel bjuder in till på mötet på temat: Funktionell familj.

Kristina Kindberg från Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben föreläser och ger tips på hur man får ihop vardagen för en familj med behov av personlig assistans. Det bjuds på gofika under kvällen. Om du behöver specialkost så berättar du det när du anmäler dig.

  • Torsdag den 26 september, klockan: 17.00 – 19.30
  • Lokal: Någonstans på Dalheimers hus
  • Anmälan senast den 20/9 till goteborg@dhr.se eller telefon: 031-704 60 50.

Medlemmar i Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben är också medlemmar i DHRG och är välkomna att delta i de många bra aktiviteter som de erbjuder. Du kan läsa mer om vad de erbjuder i Mötespunkt. Har du inte fyllt 33 år kan du bli medlem i Unga Rörelsehindrade, läs mer här.

Länkar

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!