Tag plats

Eddie besöker Tag plats

Tag plats den 28 september! Då kommer Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben bjuda in ett medlemsmöte om att plats på olika arenor i samhället. En av fem personer i Sverige har någon typ av funktionsnedsättning men hur ofta tar vi vår rättmätiga plats i samhället? Eddie Wheeler och Louise Linderoth är inbjudna som föreläsare och ska tala om musik, kultur- och modebranschen. Välkomna till Tag plats:

  • Lördag den 28 september
  • Klockan: 13.00 – 17.00
  • Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12 i Göteborg, i lokal: Karl-Johan
  • Anmäl dig senast den 24/9 till: urg@telia.com, eller ring: 031-13 33 95 eller via vårt kontaktformulär. Under eftermiddagen kommer vi att bjuda på fika med ostsmörgås och kaka. Meddela oss om du behöver något speciellt vid fikat. Mötet är kostnadsfritt. Är du inte redan medlem i Unga Rörelsehindrade, blir du det här.  
louise linderoth bild lånad av nerikes allahanda

Inbjudna till dagen är Eddie Wheeler och Louise Linderoth. Eddie har testat förutsättningar, utmaningar och möjligheter när man vill arrangera tillgängliga kulturevenemang när man har en funktionsnedsättning. Louise är modedesigner med examen från textilhögskolan i Borås. Examenskollektionen ”Have a seat” är en kollektion med sju outfits konstruerade för den i sittande positionen. Den har skapat mycket uppmärksamhet på grund av ett nytt tänk när det kommer till konst, mode och kläder.

Länkar

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!