Göteborgsklubbens kansli

kansliet dricker kaffe och funderar på världen
Vi dricker kaffe och gör viktiga grejer.

Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben har sitt kansli och sin samlingslokal på Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12. D-huset ligger i Majorna, en äldre stadsdel av Göteborg. Vi som arbetar här heter Kristina och Lisbet och finns oftast här på vardagar klockan: 10.00 – 14.00. Klockan 10.30 är det fikadags så kom ta en kopp med oss!

Hela D-huset är tillgängligt och det finns bra parkeringsmöjligheter i parkeringshuset vilket är himla praktiskt. Att hitta hit är inte svårt. Dalheimers hus ligger mellan Mariaplan och Jaegerdorffsplatsen och i denna länk hittar du en vägbeskrivning.

Bli medlem i Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben!

Kansliet är till för att serva Göteborgsklubbens styrelse. Vi tar fram bakgrundsmaterial inför styrelsemöten, skapar dokument och ordnar med det som behövs till Göteborgsklubbens medlemsmöten, sköter administrationen och allt plock runt en förening. Vi svarar i telefon och på mejl. Följer vad som händer i samhället och rapporterar till styrelsen. Byråkrater är bra att ha då vi smörjer kuggarna i organisations-maskineriet så att allt rullar på som det ska. Däremellan pimplar vi i oss kaffe.

Representantera i styrelsen är de som främst går på olika möten, sitter i olika råd och uttalar sig för Göteborgsklubbens räkning. Men ibland räcker tiden och orken inte till och då täcker kansliet upp. Tillsammans med styrelsen träffar vi medlemmar, studerande på olika nivåer som ska göra skolarbeten, tjänstemän och politiker från kommunen och Västra Götalandsregionen. Vi träffar representanter från andra föreningar eftersom det är mycket viktigt med samarbete inte minst nu när välfärden rasar ihop med en himla fart. Vi verkar men lägger så lite fokus på oss som möjligt.

Kansliet tar emot praktikanter som är med oss i arbetet med föreningen. Det är jätteroligt med förstärkning på kansliet några veckor. Praktikanterna lär sig basgrejer på en arbetsplats, hjälper oss med Göteborgsklubbens hemsida och gör kul saker som denna video som vår praktikant Sebastian gjorde för några år sedan:

Ett besök på Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubbens kansli.

Ring och boka en tid för säkerhets skull när du vill få tag på oss, så vi inte är på annat håll när du kommer. Du kan alltid ringa oss på telefon: 031-13 33 95. Svarar vi inte så lämna ett meddelande så ringer vi upp dig. Du kan också mejla på: urg@telia.com eller lämna ett meddelande via vårt kontaktformulär.

Länkar

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!