Gôtt häng med Barbie …

… och med Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben. Dagarna runt Alla hjärtans dag är ju lite fluffiga och rosaskimrande så det spinner vi vidare på och tittar på och diskuterar filmen BARBIE, regissör Greta Gerwig Till filmen äter vi såklart en rosa marsipantårta.  

  • Söndag den 18 februari klockan 14.00 – 17.30
  • Dalheimers hus 3e våningen Slottsskogsgatan 12 i Göteborg
  • Anmälan sker senast den 12 februari via mejl: urg@telia.com eller via vår kontaktsida.

Gillar du gôtt häng med film, prat och tårta är du välkommen att hänga med oss. Meddela om du har några preferenser (allergier, vegetarian) när det gäller mat så vi i god tid kan fixa detta. Vi kommer också prata om vad som händer i föreningen och vad vi planerar att göra under 2024. Det är viktigt att du anmäler dig, så vi vet att du kommer och så att vi når att meddela dig om det blir några ändringar i aktiviteten.

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Vi ska inte lämna någon utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!