Häng med på DHRGs träffar

Mötesplats.

Som medlem i Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben är du också (om du vill) medlem i DHR Göteborgsavdelningen. I medlemsbladet Mötespunkt kan man läsa om vad DHRG har på gång. Här är några av aktiviteterna. Är du intresserad och vill delta eller har frågor, kan du kontakta: goteborg@dhr.se.

Studiecirkel om funkisfrågor

Under tre torsdagar träffas man och diskuterar funkisfrågor utifrån radioprogrammet Funk som sänts i P1. Deltagarna i cirkeln samlas i lokal Älvsborg på Dalheimers hus klockan: 17.00 – 20.00. Anmälan till de tre tillfällena görs till: goteborg@dhr.se senast den 16/10. DHRG bjuder på gofika med smörgåstårta. Meddela när du anmäler dig om du behöver specialkost.

  • Torsdag den 24 oktober: Hur gör man för att stå ut? Alla dessa tanklösa kommentarer som man får höra. Har du någon strategi för att bemöta socialt klumpiga personer.
  • Torsdag den 7 november: Välkommen till husarresten! Hur är det att vara beroende av personlig assistans?
  • Torsdag den 21 november: ”När jag drack mådde jag bättre”. Om destruktivitet.

Livets pussel bjuder in till maskerad på tema: Är du den du vill vara?

Vågar du?

Är du den person som du vill vara? Om inte, vem eller hur skulle du vilja uttrycka ditt inre jag? Dessa existentiella frågor vill de försöka att undersöka och få svar på, på ett lite mer begripligt sätt, genom att ordna en maskerad.

  • Torsdag den 14 november klockan: 17.30 – ca 21.00.
  • Lokal: Aktivitetscenter på plan 3, Dalheimers Hus. Under kvällen bjuds det på snacks, godis samt kaffe och te. Tänk på att meddela om du behöver specialkost/allergier när du anmäler dig till goteborg@dhr.se senast den 11/11.

Lunchgruppen

Lunchgruppen har lunchträff en gång i månaden (tisdagar). Du äter lunch till självkostnadspris och kollar då också restaurangernas tillgänglighet. Läs mer i Mötespunkt på sidan: 9.

Julbord

Julbord den 18 december.

Välkommen till julbord onsdag den 18 december klockan: 17.00 – 21.00. DHRG bjuder in sina medlemmar till uppdukat julbord i Dalheimerssalen i Dalheimers hus. Vill du vara med på julklappsutdelningen då tar du med dig en inslagen julklapp för 40 kronor. Julbordet är kostnadsfritt för medlemmar, övriga betalar den faktiska kostnaden. Anmälan till: goteborg@dhr.se senast den 10/12. Om du har anmält dig men inte har möjlighet att komma så hör av dig i god tid så att någon annan kan få din plats. Meddela om du vill ha specialkost när du anmäler dig. Om du anmäler dig och inte dyker upp, kommer du att få betala för din plats (395 kr).

Länkar

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!