Höstläger med Unga Rörelsehindrade den 23-25 november!

Vårt förbund anordnar läger ett par gånger per år med olika teman. Unga Rörelsehindrade är en organisation som arbetar med rättvisefrågor för barn och unga med rörelsehinder. För att kunna påverka politikerna i kommun och stat och att bäst nå ut med våra åsikter i media behöver vi lära oss hur det funkar att lobba på bästa sätt. Det är ämnet för novemberlägret 2018. Läs mer om höstens läger:

I år kör vi höstlägret över en helg och vi kommer att vara på Scandic Alvik i Stockholm. Under helgen kommer vi att fördjupa oss i Unga Rörelsehindrades ideologi och hur vi jobbar. Vi kommer ha debattartikelverkstad och argumentskola. Hur kontaktar man politiker? Vilka är de bästa argumenten när man ska debattera om LSS, tillgänglighet eller full inkludering? Hur skriver man en debattartikel eller insändare? Det är något du kommer att få svar på under helgen! Vi kommer också att ha filmkväll, spela spel och mycket annat kul. Så häng med på en helg som onekligen kommer att innehålla mycket kul och intressanta samtal!

Här anmäler du dig!

  • Plats: Scandic Alvik
  • När: den 23-25 november, vi börjar med samling och middag på fredagen klockan 17.00 och slutar på söndagen efter lunch klockan 14.00.
  • Kostnad: Gratis för medlemmar men du betalar 300 kronor i resekostnad, resten står vi för.
  • Assistanskostnad: 2 000 kronor (inklusive kost och logi i dubbelrum), 2 700 kronor (inklusive kost och logi i enkelrum) vilket betalas via assistansomkostnaden. Bor du hemma under helgen är assistanskostnaden 1 100 kronor.
  • Anmäl dig senast den 31 oktober! Anmälan är bindande, om du behöver avboka men har anmält att du har en assistent tar vi ut en avgift om 1 000 kronor.

På våra läger finns inga hinder! Har du ingen assistans och behöver hjälp så kan förbundet ordna med en medhjälpare, tänk på att anmäla dig i god tid. Det är viktigt att du fyller i dina hjälpbehov på anmälningsblanketten så noga som möjligt, om något du behöver hjälp med inte är ifyllt kan det hända att våra medhjälpare inte kan bistå.

Om du ha frågor, tveka inte att ta kontakt med generalsekreterare Nora Eklöv på: nora@ungarorelsehindrade.se

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!