Inför alla hjärtans dag

Inför alla hjärtans dag
Snackträff den 13 februari

Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben börjar år 2022 med en digital träff på temat: Hur känner du inför Alla hjärtans dag? Ger du din partner extra uppmärksamhet eller är det bara en kommersiell grej? Hur känns det att få ett kort eller en blomma och hur är det om du inte får det? Förutom oss göteborgare bjuder vi in alla andra som vill joina och vi har ingen åldersgräns åt något håll.

  • Snackträff: Hur känner du inför Alla hjärtans dag?  
  • Söndag den 13 februari klockan: 14.00 – 15.30.
  • Träffen är digital via Zoom, länk får du dagen innan träffen.
  • Du anmäler dig till urg@telia.com senast den 11/2.

Ta med dig kaffe/te/dricka och något gott att tugga på så snackar vi runt det här med olika relationer. Hur tar man en bra första kontakt? Var hittar man vänner eller kärleken? Datingappar eller inte? Flirtar du, har du något bra tips? Berättar du att du har en funktionsnedsättning eller blir det en överraskning? Är det bättre att leva själv än att man måste ta hänsyn till den andra? Förutom oss göteborgare bjuder vi in alla andra som vill joina och vi har ingen åldersgräns åt något håll

Under träffen lottar vi ut en tygkasse med ett tydligt budskap om kärlek!

Läs mer om Alla hjärtans dag i denna länk.

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Ingen ska lämnas utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Länkar

Träffen görs i samarbete med Medborgarskolan.
Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!