Nyfiken på teater?

Workshop med Teater Kattma
Drama-workshop den 4 december

Är du nyfiken på att börja spela teater och vill komma med i ett teatersammanhang? Vill du ha en plattform att agera utifrån för att föra ut dina åsikter? Då ska du hänga med på Teater Kattmas drama-workshop under ledning av Hans Sjöberg. Teater Kattma är teatern som arbetar inkluderande och integrerat med skådespelare med och utan funktionsnedsättningar. Ansvarig är Hans Sjöberg som är regissör, dramatiker och själv rörelsehindrad. 

  • Drama-workshop med Teater Kattma
  • Söndag den 4 december klockan: 16.30-19.30
  • Hultbergssalen, Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12 i Göteborg
  • Så vill du vara med – ring 070-63 36 704 eller maila teaterkattma@telia.com

Är du nyfiken på Teater Kattma och sugen på att vara med och prova på teater, då är du hjärtligt välkommen. Det kostar ingenting att vara med och alla är med på sina egna villkor.

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Ingen ska lämnas utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!