Rekrytera rätt

rekrytera rätt
Linda testar att köra en Bead,

Du vet känslan när livet bara flyter på. När allt funkar, då har du rekryterat rätt!

Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben har bjudit in Karin Schlyter som kommer ge tips på att rekrytera rätt personlig assistent. Livet består inte bara av de grundläggande behoven utan av andra personliga behov, beroende på det liv just du lever. Alla som är intresserade av att delta i träffen är välkomna att göra det, oavsett bostadsort eller ålder.

  • Göteborgsklubbens Café Snack om att rekrytera rätt
  • Måndag den 8 februari klockan: 18.00 – ca 19.30
  • Anmäl dig via mejl: urg@telia.com eller via kontaktsidan. Anmälan ska vara inne senast klockan 16.00 samma dag träffen hålls. När du anmält dig kommer du få en länk till Zoom som du klickar in dig på.

När du rekryterar nya assistenter behöver du vara tydlig i vad du behöver och vad det innebär att arbeta hos just dig. Pröva att fråga dig själv vad du behöver i ditt dagliga liv och vad du vill åstadkomma med ditt liv? Karin kommer ge tips på hur du bäst för detta att funka. Då kan du, som Linda på bilden, bara flyta fram i livet, kanske på en Bead.

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Ingen ska lämnas utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Läs de de senaste inläggen

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!