Teaterworkshop

teaterworkshop
Kom med i TeaterKattmas gäng du också!

Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben har under många år samarbetat med Hans Sjöberg och Teater Kattma och nu bjuder Hans in till en teaterworkshop lördag den 13 juni. På workshoppen ska ni brainstorma om idéer till nästa föreställning som ska heta Riv murarna! Riv murarna! ska identifiera vad som hindrar delaktighet och inkluderande i samhället – mer än det uppenbara – funktionsnedsättningen. Vad känner du hindrar dig? I denna länk kan du läsa mer om teater Kattmas föreställningar.

Hans berättar om Teater Kattma: Teater Kattma är teatern som arbetar inkluderande och integrerat med skådespelare med och utan funktionsnedsättningar. I samband med vårt nya projekt ”Riv murarna” genomför vi ett antal workshops som också ska ligga till grund för kommande föreställning. Vi bjuder nu in nya deltagare att vara med på en teaterworkshop. Anmälan och mer info på telefon 070-633 67 04 eller mejla till teaterkattma@telia.com. Detta gäller alla oavsett ålder. Anmäl dig snarast då Hans behöver veta hur många deltagare det blir.

Med tanke på corona-krisen, håll dig hemma om du känner dig hängig eller sjuk. Så du inte riskerar att smitta de andra.

Är du nyfiken på Teater Kattma och sugen på att vara med och prova på teater då är du hjärtligt välkommen. Det kostar ingenting att vara med. Anmälan och mer info på telefon 070-633 67 04 eller maila till teaterkattma@telia.com.

De senaste publicerade inläggen:

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!