Taskiga attityder

Medlemsträff om taskiga attityder
Medlemsträff den 5 maj klockan 18.00

Kom med på Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubbens digitala träff om taskiga attityder. Vilka taskiga och fördomsfulla kommentarer har du fått höra? Och hur har du besvarat dem?

  • Snackträff: Taskiga attityder 
  • Torsdag den 5 maj klockan: 18.00 – typ 19.30
  • Träffen är digital via Zoom, länk får du dagen innan träffen.
  • Du anmäler dig till urg@telia.com senast den 3/5.

Ta med dig kaffe/te/dricka och något gott att tugga på så snackar vi runt det här med vilka taskiga kommentarer har du fått höra på grund av din funktionsnedsättning. När har du fått höra dem? Vad har de sagt och vad svarade du? Hur får man stopp på sådana kommentarer? Vem är det som säger dem och varför? Har du några tips att dela med dig till oss andra?

Är du inte medlem? Du får vara med ändå. Men vi behöver medlemmar så gå in här och signa upp dig om du inte fyllt 32 år.

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Ingen ska lämnas utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Länk

Läs om de taskiga attityderna rörande deltagande i Let´s Dance

Läs de senaste inläggen

Träffen görs i samarbete med Medborgarskolan.
Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!