Vågar du klaga på färdtjänsten?

Vågar du klaga på färdtjänsten? Robert vågar.
Robert vågar!

Gör du det? Vågar klaga på färdtjänsten? Vi får ofta höra att personer som reser med färdtjänst är missnöjda med servicen, med kommunikationen, på slemma chaufförer, på lång väntan eller att de blivit avlämnad på fel adress. Men vågar man gå vidare?

Du lämnar dina synpunkter och klagomål i denna länk.

Unga Rörelsehindrade Göteborgsklubben bjuder i samarbete med DHR Göteborgsavdelningen in till en medlemsträff:

  • Våga klaga på färdtjänsten
  • Tisdag den 19 oktober klockan: 18.00 – 19.30
  • Träffen av digital via Zoom, länk får du dagen innan träffen.
  • Du anmäler dig till urg@telia.com senast den 18/10

Det är viktigt att man anmäler missförhållanden så det blir förändring. Färdtjänstförvaltningen uppmuntrar till att resenärerna hör av sig, så det kan ta tag i problemen. Så hur kan vi underlätta för dig så du vågar anmäla utan att det känns jobbigt eller krångligt? Vet du hur du ska göra? Det ska Robert Kindberg tala om för oss.

Robert ska också berätta om planerna på det nya taxesystemet i Göteborg, om samåkning i pandemin, om begränsningen av möjlighet till trappklättrare och mycket annat. Har du frågor får du gärna mejla dem samtidigt som du anmäler dig. Bor du i en annan kommun och vill delta, gör det! Berätta om hur färdtjänsten fungerar där du bor.

Unga Rörelsehindrade är föreningen för dig som också vill att alla ska kunna vara med i samhällsgemenskapen oavsett om man är funkis eller inte. Ingen ska lämnas utanför! Kom med och stöd oss för ett samhälle som funkar för alla. Vi behöver dig, du behöver oss! Du kan ha en egen funktionsnedsättning eller inte – alla är välkomna som medlemmar (om du är max 32 år). Här bli du medlem!

Träffen görs i samarbete med Medborgarskolan.

Länkar

Läs de senaste inläggen:

Gilla oss! Dela oss! Följ!
error

Bli en finne i rumpan på makthavarna!